Меню
Кошница

БЛОГ

07 май Буква А
0 9
Адидас - Adidas е една от най-успешните компании за производство на маратонки, спортни обувки и екипировка в света. Компанията с централа в Херцогенаурах, Германия, е основана през 1949г. и от тогава не спира да вдъхновява и мотивира атлетите и хорат..
29 апр Adidas Tensaur Маратонки за Деца и Юноши
0 37
Adidas Tensaur е актуална серия модели на световноизвестния производител с трите легендарни ленти, а именно Адидас. В тази серия попадат модели маратонки както за бебета, така и за деца и юноши. Цветовата гама също покрива високите изисквания както н..
16 апр Технология Adidas Traxion
plamen 0 36
Системата Adidas Traxion ® за пръв път е използвана при изработката на бутонки (футболните маратонки с бутони), за да предотврати натиска, който бутоните оказват върху ходилото, като същевременно осигурява добро проникване на бутоните в мека почва (т..
16 апр Технология Adidas Torsion
plamen 0 23
Технологията Adidas Torsion е представена за пръв път през далечната 1988г. В детайли тя представлява допълнителна подкрепа на свода, която позволява на пръстите и петата да се движат независимо и да се напасват спрямо настилката по която се бяга, бе..
16 апр Технология Adidas Cloudfoam
plamen 0 29
Да ходиш на стелка Adidas Cloudfoam …….Има нова технология в града, която те освобождава от уморените ходила, болезнените пети и ненужни ограничения. Тази стелка е всичко, което Вашите ходила могат да поискат и дори повече….Истинско удобство, сти..
16 апр Технология ADIDAS Boost
plamen 0 32
Подметката на маратонките от серията Adidas BOOST е направена от хиляди специално изработени топчета от пяна, наречени „ енергийни капсули“, които са произведени от химичния гигант BASF.За производството на подметката BOOST се използва материал н..
16 апр Технология Adidas AdiWEAR
plamen 0 34
AdiWEAR технология се използва в областта на подметката на маратонки Adidas.  Материалът е тип гума с голяма издръжливост на износване, не оставя следи по настилките и осигурява изключително сцепление и гъвкавост. Използва се при маратонки за тенис з..
16 апр Стелки Ortholite ®
plamen 0 8
Световният лидер при производството на стелки за обувки и маратонки е еко-ориетирана компания. Като такава те използват слънчева енергия, рециклирани отпадни води и еко горива на растителна основа. Новата линия стелки OrthoLite® Eco™ изместват границ..
16 апр Рийбок (Reebok ®)
plamen 0 5
Рийбок (Reebok ®) е световно известна компания за производство на спортна екипировка и маратонки, понастоящем част от групата на Адидас. През 2013г. Reebok променя логото си и започва да използва символа делта, който символизира трите стълба на лична..
16 апр Обувки за Бягане за активно спортуване – Купете при нас Маратонки за Бягане на Страхотни Цени!
plamen 0 7
Обувки за Бягане за активно спортуване – Купете при нас Маратонки за Бягане на Страхотни Цени! Маратонки за бягане от топ марки като Адидас, Найк, Рийбок, Асикс и много други на супер цени ще намерите в нашия онлайн магазин 4S Outlet. Ние разполагаме..
16 апр Найк (Nike ®)
plamen 0 4
Маратонки и Спортна Екипировка Найк Nike ® Фирмата е световен лидер в производството на маратонки, спортни обувки, спортна екипировка, обувки за всеки ден и активно спортуване. Компанията е основана в САЩ под името Blue Ribbon Sports, и в началото е ..
16 апр Маратонки Adidas ZX
plamen 0 7
През 1984г. Адидас стартират програма със срок на действие 5г., която да създаде колекция от маратонки за бягане, подходящи за всякакъв терен и всеки тип човек – от планинско бягане, до бягане в парка, от хора практикуващи джогинг до маратонци. Тази ..
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)