Летни маратонки

Написано от Outlet 31/01/2018 0 Коментари Технологии,

Лято, слънце, горещо време с високи температури, иска ни се да ходим боси, но се налага да бъдем с обути. Решението е летни маратонки. Производителите са открили множество варианти за справяне с високите температури, като се започне с използването на дишащи материали или такива с множество отвори, които да позволяват безпрепятственото отвеждане на топлината отвътре навън и се стигне до използването на подметки с отвори в тях. В повечето случаи летните маратонки са от текстил с перфорации, които да позволяват дишането на крака. Подметките са леки, често с отвори в тях, а понякога са направени така че да дават усещането, че ходим боси. Естествено в най-горещите дни ни се иска да ходим само със сандали или джапанки, но когато това не е подходящо – изхода от ситуацията е летни маратонки. Разгледайте предложенията ни за детски летни маратонки, дамски летни маратонки, мъжки летни маратонки.

При производството на летни маратонки се използват технологии като Adidas Climachill, Adidas Traxion, Reebok realflex, Nike Lunarlon, Nike Dual Fusion, стелки Ortholite и други.

В онлайн магазин 4S outlet сме се постарали да задоволим различните вкусове и желания и да предложим разнообразие от детски летни маратонки, дамски летни маратонки, както и мъжки летни маратонки. Също така можем да ви помогнем да намерите и интересни предложения за детски сандали, дамски сандали, мъжки сандали.

А когато се появи „Р“ в името на месеца, не забравяйте да разгледате и нашите предложения за пролетни маратонки, есенни маратонки, зимни маратонки.