Зимни маратонки

Написано от Outlet 31/01/2018 0 Коментари Технологии,Adidas,

Зима, маратонки? Мнозина биха казали това няма как да стане, зимата се носят боти и ботуши. Да, ама не. В месеците от Ноември до края на Март могат да се носят освен боти, ботуши и апрески и зимни маратонки.

Какво е това „зимни маратонки“ ли? Това са маратонки, които са произведени с технологии като Primaloft, Gore-Тex, Climaproof, Thinsulate, стелки Ortholite и други, които гарантират влагоустойчивост на материалите, имат добра изолация от топла вата и осигуряват топлина и комфорт дори при минусови температури и влажно време. Обикновено подметките на зимните маратонки са направени да осигуряват добро сцепление с различни видове настилки и да предпазват от студ и влага. Нерядко зимните маратонки са високи маратонки, за да предпазват краката от сняг и дъжд. Нашият онлайн магазин разполага с голямо разнообразие от детски зимни маратонки, дамски зимни маратонки и мъжки зимни маратонки за студените дни. Най-често този тип маратонки са влагоустойчиви маратонки, което позволява носенето им и през сезоните есен и пролет, затова понякога се определяни и като есенни маратонки, съответно пролетни маратонки.

След дългата зима и жадуваната пролет идва мечтаният сезон на отпуските - Лято, слънце, плаж, море, горещо време, къси ръкави и панталони, което предполага използването на летни маратонки и сандали.